Ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα

logo-dimos-smallΣτη συνεδρίαση της 13 Φεβρουαρίου 2017, το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Κορινθίων αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στον 1ο Οορεινό Ημιμαραθώνιο «Μυκήνες-Τενέα» που διοργανώνουν ο ΕΟΣ Κορίνθου, ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας και ο Σύλλογος Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» στις 19 Μαρτίου 2017 και να αναλάβει την κάλυψη μέρους των απαιτούμενων δαπανών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος πρότεινε τη συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση με την κάλυψη των δαπανών για την προμήθεια επάθλων, έντυπου υλικού και την ναύλωση τριών λεωφορείων για την μεταφορά των συμμετεχόντων αθλητών από το Χιλιομόδι στις Μυκήνες.

Για να δείτε αναλυτικά την απόφαση μεταβείτε εδώ.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Τουρισμού κ. Ανδρέας Ζώγκος παραχώρησε στις 15 Φεβρουαρίου 2017 συνέντευξη τύπου για τις δράσεις που αφορούν τον Τουρισμό και ειδικά τον Εναλλακτικό Τουρισμό, κατά την οποία κάνει αναφορά στον Ημιμαραθώνιο και ευχαριστεί  τον ΕΟΣ Κορίνθου και τον ΜΕΣΣΚ για την συμβολή τους στην χάραξη των πεζοπορικών μονοπατιών του Δήμου Κορινθίων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s